Tandembooking

Velkommen til booking av Tandem i Oslo fallskjermklubb.

COVID-19: Det gjøres tiltak i forbindelse med utførelse av tandemhopping under Covid-19. Følgelig gjelder for tandemelever:

-Tandemelev skal være frisk og ikke være i moderat/høy risikogruppe, se https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/risikogrupper/

-Tandemelev oppfordres til å medbringe egne hansker og klær for å hoppe i (NB! Informer elevene om at klærne må tåle å bli litt tilsmusset)

-Det frarådes å medbringe tilskuere utover evt. familiemedlemmer. De som er med tandemeleven henvises til eget område på feltet under hele besøket.

LES DENNE TEKSTEN NØYE FØR DU BOOKER

Her finner du en video over hvordan du booker et hopp i kalenderen.

Booking fra PC: Er ruten hvit er det ledig. Booking fra nettbrett eller mobil: Trykk på "ledig" nederst. Der det står + er det ledig tid. Den tiden du booker er den tiden du skal møte på hoppfeltet.

Dersom du under reservasjonen velger betalingsalternativ for Gavekort eller innbetalt via bank vil ikke reservasjonen være gyldig før vi har sjekket dette og du mottar bekreftelse på at det er i orden.

Gavekort: ved booking med gavekort velges "Gavekort" i menyen for "Velg type tandem". Husk å skrive inn gavekortnr.

NB! Til info så er tandem a, b og c en intern merking og har ingen betydning for deg som booker tid. Bare la dette valget stå som det er.

Værstatus: 

Langtidsvarsel

Timevarsel

Til info: Vi kan ikke hoppe når det regner eller ved for sterk vind, er det mørke skyer eller vindstyrke over 4 m/s i ovennevnte varsel eller du er i tvil ring 91641801 før avreise.